Ο Παιδίατρος

Παιδίατρος Στεφάνου

Ονομάζομαι Στεφάνου Νίκος ,ασκώ την παιδιατρική για είκοσι περίπου χρόνια στην περιοχή Ακαδημία Πλάτωνος της Αθήνας.

Είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδιά.

Εχω επιπλέον εξειδικευθεί στην εντατικολογία των παιδιών αποκτώντας έτσι την μέγιστη δυνατή εμπειρία σε σοβαρές παθήσεις πού αφορούν τα βρέφη και τα παιδιά. Αυτή η εμπειρία έχει σαν αποτέλεσμα να αποφεύγονται άσκοπες παραπομπές σε νοσοκομεία πού ταλαιπωρούν τόσο τα παιδιά όσο και τους γονείς και ενέχουν τον κίνδυνο άλλων λοιμώξεων λόγω συγχρωτισμού.

Γνωρίζοντας ότι η παιδιατρική είναι μια επιστήμη πού διαρκώς εξελίσεται παρακολουθώ τα νέα επιστημονικά δεδομένα συμμετέχοντας σε παιδιατρικά συνέδρια τόσο στην Ελλάδα (114 συμμετοχές) όσο και στο εξωτερικό (32 συμμετοχές). Εχω παρουσιάσει παιδιατρικές επιστημονικές εργασίες και έχω δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα σε Ελληνικά και ξένα περιοδικά.

Τα τελευταία 17 χρόνια , παράλληλα με το ιδιωτικό μου ιατρείο εργάζομαι σε κρατικό φορέα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας όπου έχω αντιμετωπίσει πάνω από 115.000 περιστατικά και εχω μεγαλώσει πάνω από 15.000 υγιή νεογνά και βρέφη.Επίσης έχω συμβάλει με τον σχεδιασμό και την υλοποίηση μέτρων προαγωγής της υγείας ,στη διασφάλιση υψηλού επιπέδου παιδιατρικής φροντίδας στη περιοχή ευθύνης του φορέα.

Το ιδιωτικό μου ιατρείο είναι σύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο, φιλικό και ευχάριστο τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς. Ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις της παιδιατρικής φροντίδας με άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων όπως κρίσεις βρογχικού ασθματος, λαρυγγίτιδες κλπ.

Όλα αυτά τα χρόνια ασκώ την παιδιατρική με σοβαρότητα, υψηλό αίσθημα ευθύνης και πραγματική αγάπη και ενδιαφέρον για το παιδί.

Εχω την χαρά και την ικανοποίηση να απολαμβάνω τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη των γονιών και να έχει αναπτυχθεί μεταξύ μας μια ειλικρινής και αμφίδρομη σχέση αγάπης, γιατί μαζί μεγαλώνουμε ότι πολυτιμότερο έχουν το ΠΑΙΔΙ τους.

Αγαπητοί μου Γονείς.

Πρωταρχικός μου στόχος είναι να διατηρήσω την σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών σας , να οικοδομήσω μια σωστή σχέση με το παιδί και την οικογένεια για να γίνουν αργότερα ,ανεξάρτητοι,αυτάρκεις και ευτυχισμένοι άνθρωποι .

Κύλιση προς τα επάνω